Zilverstraat 50 8801 KC Franeker 

Tel. 0517-393438 e-mail: Info@offingakappers.nl
Start pagina
Tarieven
Openingstijden
Producten
Hot towel shave
Sinds 1938

Tailors Grooming


Verzorging en stylings producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de unieke behoeften van het mannenhaar en zelfs meer dan dat: Ingrediënten en verpakkingen van de hoogste kwaliteit, het ontwerp van het product en het merk geeft een modern en eigentijds gezicht aan de traditionele, eerlijk en ambachtelijke Barber Shop-Style en het creëert rondom de serie een TAILOR’S wereld dat zich uitwijst op een onnavolgbare manier:

Als het TAILOR’S is dan moet het iets voor échte mannen zijn!


Reuzel

Reuzel Pomade is afkomstig van Nederlandse bodem. De pommade is ontwikkeld door Schorem Haarsnijder en Barbier in Rotterdam. Ook internationaal wordt het merk veel geprezen! Niet voor niets wordt de pommade van Reuzel Hollands Finest Pomade genoemd!


Suavecito pommade

Deze pommade grijpt je haar als was, maar is oplosbaar in water.
Wast net als een haargel (het beste van twee werelden!)

Het product bevat een unieke geur die heeft bewezen zeer bewonderd door mannen en vrouwen gelijk!

Het ruikt erg schoon.

Werkt perfect op klassiek, modern, retro en old-school modellen met een sterke fixatie die de hele dag duurt.

Voeg een beetje water tijdens het aanbrengen voor een kapsel dat die "wet" look heeft.

U zult blij zijn wanneer je ontdekt hoe moeiteloos dit product wast in de douche!


Mühle


Een kwaliteitszegel wat tekenend is voor het aloude vakmanschap van Mühle: de handmatige productie van dassenharen borstels. Slechts een paar deskundigen beheersen dit beroep wat traditionele instrumenten, een scherp oog en vaardige vingers vereist. Zilvertip dassenhaar is kostbaar, dus elke stap bij het inbinden van de borstels moet worden uitgevoerd tot in de perfectie. Mühle stelt deze hoge eisen ook als het gaat de kwaliteit van de materialen geselecteerd voor de handgrepen van borstels en scheerapparaten. Metalen zoals roestvrij staal en messing vereisen een extreem zorgvuldige behandeling. Speciale legeringen en coatings zoals chroom en nikkel zorgen voor de schoonheid, lange levensduur en uitstekende prestaties van de collecties. Er wordt dezelfde zorg besteed aan de selectie van de natuurlijke grondstoffen gebruikt om Mühle zeep te Maken, Scheercrèmes en lotions.

Proraso scheerproducten

Offinga Kappers heeft het assortiment van scheerproducten uitgebreid met Proraso, het No. 1 scheerproduct in de Italiaanse herenkapperszaak. Proraso is het best verkopende scheermerk van Italië sinds de jaren 40 vorige eeuw. Proraso is van professionele kwaliteit. De scheerproducten zijn verrijkt met eucalyptus en menthol en zorgen voor een frisse start van de dag. Proraso is geschikt voor elk type baard, type huid en type man.

-Groene Proraso; bevat menthol wat een fris gevoel geeft en irritatie voorkomt.
-Witte Proraso; speciaal voor de gevoelige huid.
-Rode Proraso; voor de zware baard.
-Blauwe Proraso; hydrateert en is geschikt voor de droge huid.
-Gele Proraso; voor de ZEER gevoelige huid.